Kreu i Bashkisë Korçë do të presë vajzat e ekipit të Skënderbeut në një takim, për t’i uruar për trofeun e tretë sezonal si dhe trofeun Kupa e Shqipërisë, i cili rikthehet pas 45-vitesh në Korçë.

 • Tjetër
 • Takim për të uruar fitoren e vajzave të ekipit Skënderbeu
 • 20/03/2023
 • 15:30
 • Ambientet e bashkisë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar, Bashkia Korçë
 • Vajzat e ekipit Skënderbeu
 • Jo
 • Jo
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji