Kontroll ne bizneset qe operojne ne qytetin Divjake nga Drejtoria e Taksave dhe te Ardhurave Vendore, mbi veprimtarine e tyre.

 • Inspektim/kontroll
 • 23/03/2023
 • 09:00
 • Qyteti Divjake
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Divjake
 • Endrit Mebelli | Julian Zela
 • Inspektor kontrolli dhe vleresimi, Drejtoria Taksave dhe te Ardhurave Vendore | Inspektor kontrolli dhe vleresimi, Drejtoria Taksave dhe te Ardhurave Vendpre
 • Endrit Mebelli, Julian Zela, administrator te bizneseve
 • Jo
 • Jo
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem