TAKIME PER DITEN NDERKOMBETARE PER ELEMINIMIN DHE DISKRIMINIMI RACIAL

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 21/03/2023
 • 10:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Juliana Pirra
 • Pergjegjese
 • Juliana Pirra, perfaqsues nga institucionet e tjera ,qytetare
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem