Me rastin e festës së Sulltan Nevruzit IEVP BERAT, ka menduar të organizoje nje panair me ushqime, ne kete dite festive, duke krijuar keshtu nje atmosfere sa me te ngrohte per te burgosurit e ketij institucioni.

 • Tjetër
 • Panair
 • 22/03/2023
 • 10:00
 • Institucioni i Ekzekutimeve të Vendimeve Penale Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Artan Llango | Renita Koroni
 • Drejtor, IEVP Berat | Përgjegjëse e Sektorit të Cështjeve Shoqërore
 • Drejtori i këtij institucioni, stafi si dhe të dënuarit e IEVP Berat
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve