Bashkia Kavajë organizon një Aktivitet për dhënie titulli” Qytetar Nderi i Kavajës” zotit Fatmir Toçi dhe promovimi i librit “Arbëreshët- midis Realitetit dhe Mitit ”

 • Tjetër
 • Aktivitet për dhënie titulli" Qytetar Nderi i Kavajës" zotit Fatmir Toçi dhe përurimin e librit " Arbëreshët- midis Realitetit dhe Mitit ""
 • 21/03/2023
 • 11.00
 • Kinoteatri "Aleksandër Moisiu" Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Kavajë
 • Irena Toçi, Rifat Hoxhaj, Dorjan Koçi, Fatmir Toçi, Rovena Xeka, Redian Krali, etj
 • shkrimtarë, studius, botues etj
 • Kryetari i Bashkisë, Kryetari i Këshillit bashkiak Kavajë, Studius, botues, shkrimtarë, autorë, të ftuar,etj
 • Po
 • Po
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm,Prefekti i Qarkut Fier
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm Prefekti i Qarkut Fier