Takim me vajzat dhe grate e Njesise Administrative Ishem

 • Tjetër
 • Takim
 • 20/03/2023
 • 17.00
 • Ishem
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Ishem
 • Emiriana Sako | Kadri Gjyli
 • Kryetare e Bashkise Durres | Kryetar i Njesise Administrative Ishem
 • Folesit kryesor, vajza dhe gra te komunitetit
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaçi
 • Dhurata Gjoka