Takim i Kryetarit te Bashkise Berat me Ambasadoren e Ambasades se Zvicres ne Shqiperi

 • Këshillim
 • 25/03/2023
 • 17:00
 • Ambientet e Bashkise Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise | Ambasadorja Zvicerane
 • Titullari i Bashkise | znj. Ruth Huber
 • Kryetari i Bashkise, Ambasadorja Zvicerane ne Tirane, Drejtore e Integrimit Europian dhe Projekteve, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Jo
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)