Shoqata e te Perndjekurve politike, organizon nje aktivitet i cili ka ne qender inagurimin e disa punimeve qe ata kane kryer ne varrezat e martireve ne Pogradec. Ne kete kuader kjo shoqate ka ftuar edhe kryetarin e Bashkise Pogradec per te qene pjese e ketij organizimi.

 • Inagurim
 • 18/03/2023
 • 12:00
 • Varrezat e Martireve, Starove
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Bucimas
 • Et Hem Fezollari
 • Kryetar i Shoqates
 • Kryetari i Bashkise, familjare te martireve dhe perfaqesi te huaja ne vend.
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli