Dhoma e Industrise se Tregetise , gjate muajit mars 2023, do te organizojne panairin Work &Study 2023 me pjesmarrjen e AKPA dhe Institucionet e varesise sipas cdo rajoni, Drejtorite Rajonale te Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme te Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do te jene pjese e ketij aktiviteti.

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 24/03/2023
 • 11.00-15.00
 • Bibloteka, Ersekë
 • Shqipëri
 • Korçe
 • Ersekë
 • Ersekë
 • Ornela Gace
 • Organizatore e Panairit
 • Ornela Gace Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Brikena Nallbani Drejtore Drejtorie AKPA, Gertiola Cepani Pergjegjese sektori AKPA, Drejtor Julita Bimbli, Shkolla e Mesme Profesionale TIK "Fan.S.Noli", Korçë, Kostanca Doko, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit,Tatiana Mero, Drejtor Shkolla Teknike - ekonomike "Isuf Gjata", Korçë, Marsida Nane, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit, Devis Pllaha, Drejtor Shkolla e Mesme e Ndërtimit, KorçëKlodiana Boshka, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit, Pranvera Zhurka, Drejtor Shkolla Teknike Profesionale "Demir Progri", Korçë, Anila Shore, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit, Adrian Sheremeni, Drejtor Shkolla Agrobiznesit "Irakli Terova", Korçë, Jorida Deli, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit, Andon Temo, Drejtor Shkolla Tekniko-Profesionale "Enver Qiraxhi", Pogradec, Eva Çollaku, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit, Anxhela Taho, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Korçë, Adela Myteberi, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit, DR AKPA Korce - Drejtor Denada Manoku, ZV AKPA Korce Pergjegjes - Margarita Dine, ZV AKPA Pogradec Pergjegjes - Ermal Dokollari, ZV AKPA Kolonje Pergjegjes - Luiza Veizi, ZV AKPA Devoll Pergjegjes - Shpetim Hoxha DRAKPA Korcë
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm