Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja është ftuar nga Zëvendëskryeministri për Mbretërinë e Bashkuar, Sekretari i Shtetit për Drejtësinë dhe Lordi Kancelar, Rt Hon Dominic Raab, dhe Ministri i Drejtësisë dhe Sigurisë i Mbretërisë së Vendeve të Ulta, znj. Dilan Yeşilgöz-Zegerius, për të qënë pjesëmarrës në Konferencën e Ministrave të Drejtësisë, 20 -21 mars 2023, në Londër.

 • Tjetër
 • Konferencë
 • 20/03/2023
 • 11:00
 • Londër, Mbretëri e Bashkuar
 • Shtet tjetër
 • Mbretëri e Bashkuar
 • Lordi Kancelar, Rt Hon Dominic Raab,znj. Dilan Yeşilgöz-Zegerius
 • Zëvendëskryeministri për Mbretërinë e Bashkuar, Sekretari i Shtetit për Drejtësinë, Ministri i Drejtësisë dhe Sigurisë i Mbretërisë së Vendeve të Ulta
 • Ministra të Drejtësisë të 40 vendeve
 • Po
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu