Zhvillimi i aktivitetit fizik tek fëmijet dhe të rriturit

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 21/03/2023
 • 11:00
 • Në qendër të qytetit Ballsh
 • Shqipëri
 • Fier
 • Mallakastër
 • Ballsh
 • Znj Etilda Dishaj
 • Drejtor i Zyrës Vendore Arsimore,Mallakastër
 • Përfaqësues të Bashkisë Mallakastër, Drejtues dhe mësues të shkollave Mallakastër.
 • Jo
 • Po
 • Z. Zamir Malasi / Zv. Kryetar
 • Z. Zamir Malasi / Zv. Kryetar