Me rastin e Festës së Sulltan Novruzit, Instituti i Të Miturve Kavajë ka vendour të zhvillojë një panair ushqimor me gatime nga vetë nxënësit e këtij Institucioni, stafi dhe prindërit e tyre

 • Tjetër
 • Panairi Ushqimor
 • 22/03/2023
 • 10:00
 • Instituti i të Miturve Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Kavajë
 • Marinela Aliaj | Klaudia Hasanllari
 • Drejtor, Intitucini i të Miturve Kavajë | Qendra e Parandalimit të Krimeve të të Miturve dhe të Rinjve
 • Nxënësit e Institucionit të të Miturve Kavajë, Stafi dhe prindërit e tyre
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve