Zhvillimi i këtij aktiviteti ka për qëllim solidarizimin me personat të cilët vuajnë nga kjo sindromë. Do të zhvillohet një bashkëbisedim ndërmjet djemve të Institutit të të miturve Kavajë me të ftuara që i përkasin kësaj Sindrome.

 • Tjetër
 • Bashkëbisedim
 • 21/03/2023
 • 10:00
 • Instituti i të Miturve Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Kavajë
 • Marinela Aliaj | Klaudia Hasanllari
 • Drejtor, Instituti i të Miturve Kavajë | Qendra e Parandalimit të Krimeve të të Miturve dhe të Rinjve
 • Nxënësit e Institutit të të Miturve Kavajë, stafi dhe bashkëmoshatar me Sindorëm Down
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve