Berati Open AIR, 200 Parashutiste me date 18 mars do te zhvillohet nata finale e ndarjes se cmimeve te eventit

 • Tjetër
 • Aktivitet Sportiv
 • 18/03/2023
 • 11:00
 • Berat
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Sportdashes, Sportiste, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)