Vizitë për vlerësimin e ecurisë të programit të kodimit me mësuesit dhe nxënësit e shkollës 9-vjecare “Avni Rustemi”

 • Tjetër
 • Vizite
 • 17/03/2023
 • 11:00 - 12:00
 • Shkolla “Avni Rustemi”
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 10
 • Znj. Bora Muzhaqi,
 • Minister Shteti per Rinine dhe Femijet
 • Mësuesit dhe të rinjtë e shkollës “Avni Rustemi”
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF