Takim per projektin Fuqizim,Angazhim,Mbeshtetje dhe perfaqesues te RELOAD

 • Tryezë diskutimi
 • 15/03/2023
 • 11:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa | Marsela Allmuca
 • Kryetar i Bashkise Lushnje | Koordinatore
 • Eriselda Sefa ,Lidjona Cela,Arber Kuka dhe projekti RELOAD
 • Po
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem