Agjencia Kombetare e Punesimit dhe Aftesive me mbeshtetjen e UNICEF do te organizoje nje takim me bizneset ne fushen e Hoteleri Turizmit ne kuader te fushates se krijimit te Rrjetit te Profesionisteve. Kjo inisiative ka per qellim angazhimin me te madh dhe bashkepunimin e sektorit privat me shkollat e mesme profesionale ne Shqiperi.

 • Tryezë diskutimi
 • 16/03/2023
 • 10.00 -15.00
 • Hospitality and Tourism Academy,Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Gladiola Dona
 • Eksperte ne fushen e Hoteleri Turizmit
 • Drejtori i Pergjithsem AKPA Klevis Hysa dhe Etleva Gjelaj Drejtor . perfaqesues nga bizneset se me poshte Fafa, Dr Habitat, Tr Brilant, Dr Movenpick, Dr Sar"Otel, Tr Klajdi Resort Supreme, Dr mk Hotel, Tr VM Resort, Dr Lot Boutiqe, Tr Classic Hotel, Tr Royal G, Dr Harmonia Hotels, Dr Ark HOTEL, Tr Moncafe Boutiqe & spa, Tr Crown, Tr La Suite, Tr Radisson, TrDMAFP ne AKPA
 • Jo
 • Jo
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm