Informimi i partnereve nderkombetare qe sistojne Policine e Shtetit lidhur me riorganizimin strukturor te Policise se Shtetit.

 • Tryezë diskutimi
 • 10/03/2023
 • 13.00
 • Akademia e Sigurise Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Sauk
 • Muhamet Rrumbullaku | Besfort Lamallari
 • Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit | Zv.Minister i Brendshem
 • Drejtuesit e larte te Policise se Shtetit, Drejtuesit e Programeve dhe Projekteve dhe oficeret e kontaktit te atashuar ne vendin tone, qe asistojne Policine e Shtetit .
 • Jo
 • Jo
 • Ferdinand Mara, Drejtor i Rendit Publik ne DPPSH
 • Sokol Bizhga, zv Drejtor i Pergjithshem i Policise se Shtetit