Promovim i librit “Politikat Publike” të autores znj. Basma Abdelgafar

 • Tjetër
 • Promovim
 • 15/03/2023
 • 11:00
 • Biblioteka "Marin Barleti"
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Qytet
 • -
 • -
 • Përfaqesues të Myftinisë Shkodër dhe Bashkisë Shkodër, shkrimtarë, të ftuar
 • Po
 • Po
 • Znj. S. Mardusha, specialist
 • Z. D. Kraja, këshilltar