Italian Design Day

 • Tjetër
 • 17/03/2023
 • 11:30
 • Universiteti Polis
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Elva Margariti | Organizatoret
 • Minister i Kultures | Organizatoret
 • Organizatoret, Ministrja eshte e ftuar dhe ka fjale pershendetese
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, asistente e Sekretares se Pergjithshme
 • Zerina Bruci, Sekretare e Pergjithshme