Ditën e premte, Ministria e Financave dhe Ekonomise ne Bashkepunim me Kryeministrine do te zhvillojne bashkarisht nje event sensibilizues me Komunitetin e Biznesit lidhur me rritjen e pagave dhe ndikimin e saj në mjedisin e biznesit.

 • Tjetër
 • Event sensibilizues
 • 17/03/2023
 • 10:00
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • 2
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Finances dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministër
 • Kryeministri SHTZ. Edi Rama, ministrja e Financës dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj, pjesëmarrës të ndryshëm të grupeve të interesit
 • Po
 • Jo
 • -
 • -