• Ministria E Turizmit dhe Mjedisit organizon nje aktivitet informues në kuadër të finalizimit të Shpalljes së Vjosës Park Kombëtar, në të cilin është ftuar të marrë pjesë edhe Kryeministri I vendit SHTZ. Edi Rama.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 15/03/2023
 • 10:00
 • Qarku Gjirokastër
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Tepelenë
 • Tepelenë
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Kumbaro,pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministër
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Kumbaro, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Po
 • -
 • -