Vizite në shkollën mesme të bashkuar ‘Gjovalin Gjadri’ në orën 13:00, datë 15 mars, në kuadër të programit Jashtë Orarit Mësimor (JOM). Me këtë rast, Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi do të vizitojë dhe takojë nxënësit që ndjekin kurset tematike që zhvillohen diten e mërkurë: permakulturë, piktura, teatri, kori dhe zejet.

 • Tjetër
 • Vizite
 • 15/03/2023
 • 13:00 - 14:00
 • Shkolla e mesme të bashkuar ‘Gjovalin Gjadri’
 • Shqipëri
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Dajç
 • Znj. Bora Muzhaqi,
 • Minister Shteti per Rinine dhe Femijet
 • Nxënësit e regjistruar në kurset e programit JOM dhe e këshilltar nga MSHRF
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF
 • Arlinda Topciu, Drejtor i Kabinetit MSHRF