Vizite gjate procesit mesimor me nxenesit, ne shkollen e sapondertuar 9 vjeçare Vile-Bashtove.

 • Tjetër
 • 15/03/2023
 • 10:00
 • Shkolla 9 vjeçare Vile-Bashtove
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Gose
 • Edison Memolla
 • Kryetar Bashkie
 • Kryetari i Bashkise Rrogozhine, Drejtori shkolles dhe nxenesit e shkolles.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem