Takim zyrtar me të gjithë partnerët e projektit ”Buiding Smart Forest”, dhe shkëmbimi i marrëveshjes së bashkëpunimit. Projekt i shpallur fitues në kuadër të programit të bashkëpunimit ndërkufitar IPA Mali i Zi – Shqipëri.

 • Tryezë diskutimi
 • 24/03/2023
 • 14:00
 • Bashkia Shkodër
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Qytet
 • Z. Bardh Spahia
 • Kryetar i Bashkisë Shkodër
 • Përfaqësues të FLAG dhe Komunës Tivar, staf i bashkisë
 • Jo
 • Po
 • Znj. S. Mardusha
 • Z. D. Kraja