Pervjetor i shkolles

 • Tjetër
 • Aktivitet
 • 14/03/2023
 • 10:00
 • Bubullime,Njesia Administrative Bubullime
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Bubullime
 • Eriselda Sefa | Arben Bame
 • Kryetar i Bashkise Lushnje | Drejtori i shkolles
 • Eriselda Sefa ,Arben Bame dhe disa mesues te tjere
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem