Dhoma e Industrise se Tregetise , gjate muajit mars 2023, do te organizojne panairin Work &Study 2023 me pjesmarrjen e AKPA dhe Institucionet e varesise sipas cdo rajoni, Drejtorite Rajonale te Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme te Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do te jene pjese e ketij aktiviteti.

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 17/03/2023
 • 11.00-15.00
 • QKF Skrapar
 • Shqipëri
 • Berat
 • Skrapar
 • Skrapar
 • Ornela Gace
 • Organizatore e Panairit
 • Ornela Gace Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Brikena Nallbani Drejtore Drejtorie AKPA, Gertiola Cepani Pergjegjese sektori AKPA, Ferik Koçi, Drejtor Shkolla e mesme profesionale "Kristo Isak", Berat ,Kozeta Nushi, Drejtor Shkolla e mesme profesionale "Stiliano Bandilli", Berat, Drejtor Migena Toto DRAKPA Berat, Pergjegjes ZV AKPA Berat - Alma Laska, Pergjegjes ZV AKPA Kucove - Marilda Metaj, Pergjegjes ZV AKPA Skrapar - Aferdita Korcari
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm