Ftese nga nxenesit ne nje Koncert artistik ne piano,violine dhe kitare,me prezencen e medias sociale

 • Tjetër
 • Koncert artistik nga nxenesit e shkolles 'Kongresi i Lushnjes'
 • 14/03/2023
 • 14;00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa | Anila Gjyla
 • Kryetar i Bashkise | Drejtor Skolla Kongresi i Lushnjes
 • Erislda Sefa,drejtori i shkolles,mesues,nxenes,prinder
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu,Drejtor
 • Nuk ka sek te pergjithshem