Mbledhje e radhes e Kshillit Bashkiak

 • Tjetër
 • Mbledhje
 • 30/03/2023
 • 12:00
 • Durres, Bashkia Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako | Ani Dyrmishi
 • Kryetare e Bashkise Durres | Kryetar i Keshillit Bashkiak
 • Kryetarja e bashkise, Kryetari I Keshillit Bashkiak dhe keshilltaret
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka