Vazhdimesia e tradites se organizimit te Karnavaleve ne Gjirokaster me qellim ruajtjen e tradites dhe promovimin e vlerave te tij artistike.

 • Tjetër
 • Aktivitet Kulturor i Pervitshem
 • 17/03/2023
 • 10:00
 • Pazari Karakteristik ,Zona muzeale
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Albana Hasanaj
 • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster | Drejtor te ZVA Gjirokaster
 • te rinj te qytetit,nxenes shkollash dhe mesues,grupe artistike
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ
 • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem