Inspektim i aksionit te ndermarre per lirimin e bankines se kanalit te pare ujites ne fshatin Jagodine , Bashkia Roskovec

 • Inspektim/kontroll
 • 15/03/2023
 • 09:00
 • Jagodine/Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Z.Agron Dardha | Z,Fatjon Agaci
 • Drejtor i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural | Drejtor i IMT-se
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec