Me rastin e Festës Pagane të Ditës së Verës, Bashkia e Elbasanit ka organizuar aktivitete të ndryshme artistike dhe festive si: Panairi i Zejeve, ekspozita “Elbasani nën penel”, “Festivali i Ballokumes”, etj, – në të cilën është ftuar të marrë pjesë edhe Kryeministri i Shqipërisë, SHTZ. Edi Rama.

 • Tjetër
 • AKTIVITET FESTIV
 • 14/03/2023
 • 10:00
 • ELBASAN, QARKU I ELBASANIT
 • Shqipëri
 • ELBASAN
 • ELBASAN
 • -
 • -
 • -
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Po
 • -
 • -