Takim me subjektet prodhuese te bukes

 • Tryezë diskutimi
 • 13/03/2023
 • 13.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues te subjekteve
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore