Takim me trajnues dhe perfitues te skemes se trajnimeve ne bujqesi

 • Tryezë diskutimi
 • 13/03/2023
 • 11.00
 • Universiteti Bujqesor i Tiranes
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 11
 • Frida Krifca | Fatbardh Sallaku
 • Minister | Rektor
 • Profesore te UBT, Fermere, perfaqesues nga MBZHR
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore