Pjesëmarrje në ceremoninë përmbyllëse të organizuar nga Parlamenti Europian i Rinisë, pjesë e rrjetit ndërkombëtar European Youth Parliament.

 • Tjetër
 • Parlamenti Europian i Rinisë
 • 13/03/2023
 • 14:00
 • Stadiumi Loro Boriçi
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Qytet
 • Z. Bardh Spahia
 • Kryetar i Bashkisë Shkodër
 • Të rinj dhe të reja nga 5 shtete, staf i bashkisë
 • Po
 • Po
 • Znj. S. Mardusha, specialiste
 • Z. D. Kraja, Këshilltar