Projekt I investuar nga Ambasada Polake ne kuader te edukimit te femijeve mbi sigurine rrugore

 • Inagurim
 • 13/03/2023
 • 11:00
 • Fusha e Aviacionit
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Z.Zuchniak Pozdan | Znj.Belinda Balluku | Z.Evis Berberi | Z.Flamur Golemi
 • Ambasadori i Polonise ne Shqiperi | Zv.Kryeministre | Drejtor i ARRSH | Kryetar Bashkie
 • Prefekti i Qarkut,Kryetar i Qarkut,Drejtori i Zyres Vendore Arsimore Gjirokaster
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri,juriste prane Drejtorise Juridike dhe Prokurimeve Publike
 • Z.Nertil Nebiaj,Sekretar i Pergjithshem