Aktivitete me rastin e festes se Dites se Veres

 • Tjetër
 • Aktivitet festiv
 • 14/03/2023
 • 12:00
 • Durres, Sheshet kryesore te qytetit
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako
 • Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise dhe pjesmarres te ndryshem ne aktivitet
 • Jo
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka