AKCESK në kuadër të pilotimit të projektit të ITU-së (International Telecommunication Union) si dhe implementimit të Planit të Veprimit të “Strategjisë Kombëtare për Sigurinë Kibernetike 2020-2025”, do të organizojë fushata të ndërgjegjësimit online me fokus siguria kibernetike për fëmijët, duke e konsideruar si qëllimin kryesor të punës për njësitë e mbrojtjes së fëmijës.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 13/03/2023
 • 10.00
 • Online
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 2
 • Oltjana Beci
 • Specialist
 • Njësitë e Mbrojtjes së Fëmijës në Bashkinë Tiranë, Lushnje, Dibër, Klos,
 • Jo
 • Jo
 • Fjoralba Çela, specialist
 • Igli Tafa, Drejtor i Përgjithshëm, AKCESK