Takim me banoret e Lagjeve te Qytetit per problematikat e rrugeve te lagjeve dhe fasadat per pallatet.

 • Tjetër
 • Takim me banoret e Lagjeve te Qytetit.
 • 15/03/2023
 • 16:00
 • Njesia Administrative Peshkopi
 • Shqipëri
 • Diber
 • Diber
 • Peshkopi
 • Rahim Spahiu
 • Kryetar i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Drejtori i Sherbimeve Publike
 • Jo
 • Po
 • Pergjegjes i Burimeve Njerezore
 • Urjeta Kurti, Sekretare e Pergjithshme