Ky takim do të bëjë bashkë drejtuesit dhe përgjegjësit e njësive të zhvillimit në IOAFP-të, drejtuesit dhe përgjegjësit e Zyrave të Punësimit si dhe përfaqësues të punëdhënësve me qëllim diskutimin dhe ndarjen e mendimeve mbi ofertën e AFP-së dhe përshtatjen e saj me nevojat e tregut të punës në nivel rajoni, si dhe objektivat për vitin shkollor 2023-2024. Në takim do të marrin pjesë edhe përfaqësues të MFE-së, AKPA-s, AKAFP&K.

 • Tryezë diskutimi
 • 15/03/2023
 • 9.30-16.00
 • Hilton Garden, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Klevis Hysa
 • Drejtor i Përgjithshëm i AKPA
 • Përfaqësues nga MFE, AKPA, AKAFPK: 1. Albin Gega, MFE 2. Klevis Hysa, AKPA 3. Ejvis Gishti, AKAFPK 4. Etleva Gjelaj, AKPA 5. Gertian Bajraktari, AKPA 6. Aida Kureta, AKPA 7. Klarita Dautaj, AKPA 8. Gertiola Çepani, AKPA 9. Jonela Ciko, AKPA 10. Eva Stefo, AKPA 11. Enkeleda Xhufka, AKPA 12. Migena Vogli, AKPA 13. Etleva Sulaj, AKPA 14. Elsantina Nezaj, AKPA, Drejtuesit dhe përgjegjësit e njësisë të zhvillimit në IOAFP-të, si më poshtë: 1. Flutura Vaqarri, Drejtor, Shkolla Hoteleri -Turizëm, Tiranë 2. Alma Caka, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 3. Anila Nanaj, Drejtor, Shkolla Teknike Ekonomike, Tiranë 4. Gentiana Baholli, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 5. Indrit Gorce, Drejtor, Shkolla Ndërtimit "Karl Gega", Tiranë 6. Klodiana Skoti, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 7. Hedie Gjoni, Drejtor, Shkolla Teknike Elektrike "Gjergji Canco", Tiranë 8. Jonida Haxhi, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 9. Ornela Lala, Drejtor i komanduar, Shkolla Profesionale Bujqësore Kamëz, Tiranë 10. Elidona Ukshini, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 11. Kleona Elezaj, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit Shkolla profesionale "Hermann Gmeiner", Tiranë 12. Haneme Mataj, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Nr.1 Tiranë 13. Mario Lipo, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 14. Ollga Gjoka, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Nr.4 Tiranë 15. Nerejda Llazani, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 16. Matilda Canaku, Drejtor, Shkolla e Mesme e Agrobiznesit Golem "Charles Telford Erickson" 17. Zana Hoxha, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 18. Bledar Teferiçi, Drejtor, Shkolla Profesionale 26 Marsi, Kavajë 19. Dhurata Skuqi, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 20. Fatmir Merkuri, Drejtor, Shkolla Profesionale "Beqir Çela", Durrës 21. Nazmi Kasmi, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 22. Blerina Dervishi, Drejtor, Shkolla e Mesme Teknologjike "Hysen Çela", Durrës 23. Anila Hodo, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 24. Agim Karaj, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Durrës 25. Lauresha Kapidani, Përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit Drejtorët dhe përgjegjësit e sektorëve të shërbimeve të punësimit të DRAKPA si më poshtë: 1. DRAKPA Tirane - Drejtor Julinda Gjonja 2. ZVAKPA Zona 1 –Mimoza Bregu, Përgjegjës Sektori 3. ZVAKPA Zona 2 - Sonila Zeka, Përgjegjës Sektori 4. ZVAKPA Zona 3 - Klotilda Koka, Përgjegjës Sektori 5. ZVAKPA Zona 4 - Mimoza Ulqinaku, Përgjegjës Sektori 6. DRAKPA Durres - Drejtor Indrit Buka, 7. ZVAKPA Zona 1 - Majlinda Mema, Përgjegjës Sektori 8. ZVAKPA Zona 3 - Adelina Hoxha, Përgjegjës Sektori, Përfaqësues të bizneseve në këtë rajon anëtarë të bordeve të shkollave: Shkolla Hoteleri –Turizëm, Tiranë 1. Zak Topuzi Biznesit "Hotel Mondial " 2. Gëzim Peshkëpia Biznesit "Shoqata e furrave të bukës" Shkolla Teknike Ekonomike, Tiranë 1. Luan Bregasi Përfaqësues i Biznesit/ Birra Tirane, Dhoma e Zejeve 2. Juliana Nela Përfaqësues i Biznesit/ Remax Shkolla Ndertimit "Karl Gega", Tiranë 1. Andi Çelaj Biznesi " Wat 2010" 2. Eno Zeneli biznesi "Auto Master " Shkolla Teknike Elektrike "Gjergji Canco", Tiranë 1. Dritan Mezini Shoqata AITA 2. Elton Cekrezi EuroElektra sh.p.k Shkolla Profesionale Bujqesore Kamez, Tiranë Kastriot Shtylla Biznes/ Qendra e Zhvillimit Kamez Shkolle profesionale "Hermann Gmeiner", Tiranë 1. Gentian Lika Communication Progress 2. Nertil Lilo Integrated Security Solution Shkolla e Mesme e Agrobiznesit Golem "Charles Telford Erickson", Kavaje 1. Altin Dupi (Perfaqesues biznesi) Dupi Fruit 2. Rina Caci (Perfaqesues biznesi)Flower Resort&Spa Shkolla Profesionale 26 Marsi, Kavaj 1. Fiqiri Hoxha Biznes/ Auto F.Hoxha 2. Alban Allmeta Biznes/ Allmeta Hidroklima Shkolla Profesionale "Beqir Çela", Durrës 1. Luigj Aleksi BIZNESIT/ EDICOM 2. Eduart Ndokaj BIZNESIT/Lovatogasalbania Shkolla e Mesme Teknologjike "Hysen Çela", Durrës 1. Luan Bregasi Biznes , (Biznes Albania ,Hotel Palace durres etj ) 2. Hysen Kacani Biznes (Hotel Delta) QFP Nr.1, Tiranë Sturjana Koçi Përfaqësuese Biznesi, Fasoneri rrobaqepsi Përfaqësues biznesi, Tregëtim të artikujve elektrike dhe hidrosanitare QFP Nr.4, Tiranë Olsjon Hoxha Biznesit ISO construction (fusha ndertimtari) Aurora Cako Biznesit FM Reklama (fusha Graphic/Web design)
 • Jo
 • Jo
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm