Në ambientet e burgimit në IEVP “Ali Demi” do të zhvillohet një aktivitet me pjesëmarrjen e disa aktivisteve për gratë!
Në fokus do jenë bashkëbisedimi me gratë në ambientet e paraburgimit, dhënia e mesazheve në mbrojtje të të drejtave të grave dhe dhurimi i disa revistave dhe librave për fondin e Bibliotekës së IEVP “Ali Demi”.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 13/03/2023
 • 10:00
 • Institucioni i Ekzekutimeve të Vendimeve Penale 325 "Ali Demi"
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Njësia nr 1
 • Elona Demollari | Zhaklin Lekatari | Dhurata Thanasi | Etleva Çepele
 • Drejtor, Institucioni i Ekzekutimeve të Vendimeve Penale 325 "Ali Demi" | Aktiviste në mbrojtjen e të drejtave të grave, Gazetare | Aktiviste në mbrojtjen e të drejtave të grave | Gazetare, Aktiviste
 • Drejtoresha e IEVP-së Elona Demollari, gratë që vuajnë dënimin, stafi i burgut "Ali Dem", Zhaklin Lekatari, Dhurat Thanasi, Etleva Çepele
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve