Mbjellje – Dita “Mbill nje Lule” (me femijet e kopshteve ne fidanishte)

 • Tjetër
 • Mbjellje
 • 13/03/2023
 • 09.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem