Me rastin e Dites se Veres, do te organizohet aktiviteti “Kendi i Sigurise Rrugore dhe Retro Albania, 14 Mars 2023” i cili do te zhvillohet ne kuader te promovimit te Tiranes si kryeqyteti i Rinise dhe Sportit 2023, ku do te zhvillohen ore edukative te sigurise rrugore, ekzpozite e disa mjeteve te flotes Retro Albania dhe targave suvenir.

 • Tjetër
 • Kendi i Sigurise Rrugore, ekspozite te mjeteve Retro dhe te targave suvenir.
 • 14/03/2023
 • 08:00 deri ne oren 17:00
 • Sheshi "Skenderbej" dhe Bulevardi "Deshmoret e Kombit"
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tirane
 • -
 • -
 • z. Blendi Gonxhja Drejtori i Pergjithshem i DPSHTRR-se, Perfaqesues te Bashkise Tirane, punonjes te DPSHTRR, perfaqesues te GBI Health e Safety Academy, perfaqesues te Automobile Club Albania, si dhe qytetare.
 • Po
 • Po
 • -
 • -