Inspektim shkolla e mesme e gjuheve te huaja “Asim Vokshi”

 • Inspektim/kontroll
 • 13/03/2023
 • 12.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem