Degjese publike per vendosjen e dy busteve ne qytet

 • Konsultim publik
 • 16/03/2023
 • 10:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa | Ferdinant Gjermeni
 • Kryetar i Bashkise Lushnje | Kryetar i Keshillit Bashkiak
 • Eriselda Sefa ,Ferdinant Gjermeni, anetare te keshillit bashkiak, qytetar,arkitekt dhe inxhinier te qytetit
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem