Analiza e punes se Bashkise Tirane

 • Tjetër
 • Analize e punes
 • 13/03/2023
 • 10.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryeministri, kryetari bashkise dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem