Aktivitet në kuadër të finalizimit të Shpalljes së Vjosës Park Kombëtar

 • Tjetër
 • Dëgjesë/ aktivitet informues në kuadër të finalizimit të Shpalljes së Vjosës Park Kombëtar.
 • 15/03/2023
 • 10:00
 • Kalaja e Tepelenes
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Tepelene
 • Tepelene
 • Mirela Kumbaro Furxhi
 • Ministër
 • z. Edi Rama Kryeministër, znj. Mirela Kumbaro Furxhi Ministër, të ftuar nga vende të ndryshme të Europës si Ambasador, zëvendësambasador, zëvendëskryeministri znj. Belinda Balluku, përfaqësues nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe Ministrive të tjera në Shqipëri, etj
 • Po
 • Po
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi