Dita e Veres

 • Tjetër
 • 14 Marsi, Dita e Veres
 • 14/03/2023
 • 12:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Ska
 • Ska
 • Kryetar i Bashkise, Minister i Turizmit dhe Mjedisit, qytetar dhe biznese
 • Po
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro