Ky aktivitet ka për qëllim dhënien e sa më shumë larmishmërie të jetës në Institucion, në këtë ditë festive, e cila sinjalizon edhe ndryshimin e stinës, ardhjen e verës me qëllim përmirësimin e gjendjes psiko-emocionale të të miturve duke nënkuptuar rëndësinë që u kushtohet të miturve.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 14/03/2023
 • 10:00
 • Instituti i të Miturve Kavajë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Kavajë
 • Kavajë
 • Marinela Aliaj | Enkelejda Qamo
 • Drejtor, Instituti i të Miturve Kavajë | Përfaqësuese e Caritas në Shqipëri
 • Nxënësit e Institucionit të të Miturve Kavajë, Drejtoresha e Institucionit,Stafi dhe Përfaqësuesja e Caritas
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve