Ditën e premte, ministria e Arsimit dhe Sportit do të organizojë një vizitë në Universitetin e Sporteve. Në këtë vizitë është ftuar edhe Kryeministri.

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 10/03/2023
 • 11:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë Tirana
 • Tirane
 • -
 • Kryeministri, SHTZ Edi Rama, Ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Kushi dhe të tjerë
 • Kryeministër
 • Kryeministri, ministrja e MAS
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -